P5AD2 audio update fails

Discussion in 'Asus' started by GaryT, Jan 21, 2005.

  1. GaryT

    GaryT Guest

    I tried to update to the latest drivers from the Asus web site. The
    update gets part way through installing bus drivers then says "device
    does not exist or maybe removed by manually. Please plug in device or
    reboot and try install again". The driver install on the Asus disk
    that came with the mother board work o.k. but the update does not.
    Anyone know why?
    thanks,
    Gary
     
    GaryT, Jan 21, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. GaryT

    andyw Guest

    That happened to me the other day. I had to install the drivers from
    the CD in the end, I have noticed however the is new version of website
    so perhaps that addresses it.
     
    andyw, Jan 21, 2005
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. David Swager
    Replies:
    3
    Views:
    807
    David Swager
    Dec 27, 2004
  2. Barry
    Replies:
    10
    Views:
    653
    Barry
    Jan 26, 2005
  3. dwswager
    Replies:
    2
    Views:
    413
  4. Ben
    Replies:
    2
    Views:
    506
  5. soupson
    Replies:
    1
    Views:
    300
    Egil Solberg
    Mar 22, 2005
  6. Replies:
    4
    Views:
    374
  7. Replies:
    4
    Views:
    12,357
  8. D P Schreber
    Replies:
    1
    Views:
    836
    D P Schreber
    May 21, 2006
Loading...