P5W DH Deluxe not booting, no beeps but the green light is on and fans are spinning

Discussion in 'Asus' started by Soleft, Aug 29, 2011.

  1. Soleft

    Soleft

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    There are 3 things that could be wrong with my system, my cpu, mobo or my psu.

    I recently bought a corsair tx650w psu and used it for 2-3 months, so I don't think that's the problem.

    The green light comes on, the fans spin but no beeps when I go to turn it on. So I've unplugged everything, cleared the rtc ram, I then took my mobo out and placed it on the table. I reconnected the 4 pin and the 24 pin, the cpu fan power. I tried booting with and without ram. I even tried booting without a cpu in hopes that I would hear a beep from the mobo so I could locate the problem.

    Does anyone know how I can figure out if it's my mobo or my cpu? None of my friends have a mobo or cpu with a 775 socket.

    Any help would be greatly appreciated!

    edit - the last sign of life I saw from my pc was when I was trying to diagnose the problem. I resat the cpu, the machine started booting, it then crashed. I could see the option on my screen to press del or tab, but it just froze. After that, I got nothing from it.
     
    Last edited: Aug 29, 2011
    Soleft, Aug 29, 2011
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.