Probl;ems with XFX PCI Express Cards

Discussion in 'Intel' started by MikeM, Feb 9, 2011.

  1. MikeM

    MikeM

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello I am having difficulty booting up my i5/2500K/Intel DP67BG Board.

    The system continuously reboots with two known working cards (XFX 8800 and 9800).

    It does boot up with an ATI X700 PRo which does not require a seperate pci-express power cable.

    I have verified the power supply is not the issue.

    I do not have a pci-express ATI card that requires additional power from a pci cable from the power supply


    Am I missing something here? Is there a problem with suppot for these NVIDIA cards?


    If the board was bad wouldnt it not accept any pci card?


    Puzzled. HELP !!


    Thank you
     
    MikeM, Feb 9, 2011
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. aether
    Replies:
    9
    Views:
    809
    Silvertip
    Mar 21, 2005
  2. George Earl
    Replies:
    5
    Views:
    1,136
    ricardo
    Aug 8, 2005
  3. aether
    Replies:
    7
    Views:
    1,057
    Yousuf Khan
    Mar 21, 2005
  4. aether
    Replies:
    8
    Views:
    4,685
    Fireboat
    Nov 21, 2006
  5. BaoG
    Replies:
    1
    Views:
    372
  6. aether
    Replies:
    7
    Views:
    1,052
    Yousuf Khan
    Mar 21, 2005
  7. xtera
    Replies:
    0
    Views:
    480
    xtera
    Dec 10, 2006
  8. ERIC
    Replies:
    2
    Views:
    851
    deimos
    Feb 1, 2009
Loading...