1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

problem with 600e - no response from modem help please

Discussion in 'IBM Thinkpad' started by viv impey, Jul 29, 2003.

  1. viv impey

    viv impey Guest

    Hi

    I have put new modem in, used new modem cable and still get error 630
    response - no response from modem. I've checked that it is enabled and now
    I'm stuck, any help would be greatly appreciated.

    Thanks
    Viv
     
    viv impey, Jul 29, 2003
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. RHooD
    Replies:
    9
    Views:
    505
    Ric Kaysen
    Dec 26, 2003
  2. paul123

    new video card showing no color

    paul123, Sep 27, 2006, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    855
    paul123
    Sep 27, 2006
  3. paul123

    new video card showing no color (6800xt)

    paul123, Oct 3, 2006, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    434
    paul123
    Oct 3, 2006
  4. Sollych

    Gigabyte Motherboard - No Signal

    Sollych, Jun 5, 2007, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    1,062
    Sollych
    Jun 5, 2007
  5. N Williamson
    Replies:
    2
    Views:
    348
    N Williamson
    Mar 18, 2007
  6. Rainbowserpant
    Replies:
    0
    Views:
    619
    Rainbowserpant
    Oct 30, 2016
  7. pclaptop

    CQ57-489wm no video at bootup!

    pclaptop, Nov 28, 2016, in forum: Compaq
    Replies:
    0
    Views:
    383
    pclaptop
    Nov 28, 2016
  8. SignTech
    Replies:
    0
    Views:
    229
    SignTech
    Feb 21, 2017
Loading...