1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Problem with Creative Labs PlayCenter 3 with SB Live 5.1

Discussion in 'Soundblaster Live' started by Muhammad Asfour, Aug 3, 2003.

  1. Hi, I am having trouble with the volume slider in the Creative Labs
    PlayCenter 3 software. For some reason, whenever I load a file, the
    volume slider is disabled even though it worked before. I am not
    sure, but what I tried to do is to install the software for the SB
    Live Value in order to optimize my sound since it has a better setting
    more suitable for my speaker configuration. I first removed the
    software that came with my card and tried to use the SB Live one, but
    I had some trouble removing it, so I removed the software manually and
    the drivers for the Live Value didn't install anyways. But now I
    don't have a working volume slider at all and I tried to look
    something up in the help but to no avail. Any suggestions to remedy
    this problem? Also another problem is my AudioHQ software does not
    work, whenever I double click on the AudioHQ program, the computer
    loads the program but the program itself does not display anything, it
    just loads it into memory and the program displays nothing. Any
    suggestions for this also please? If you want you can e-mail me at:
    .

    Thanks
     
    Muhammad Asfour, Aug 3, 2003
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.