Raidman with Japanese XP pro on MS-7125????

Discussion in 'MSI' started by lee, Sep 1, 2005.

  1. lee

    lee Guest

    Im running the K8N neo4 platinum board and have a Raid 1 or mirroring array
    setup.....
    I ran the Raidman program but it shows nothing in the window(ie disks etc)
    Under System Tasks in the green window it shows "hot plug array"
    but nothing else
    Clicking on any tab brings up nothing(ie left or right click)
    Is this a bug with the Japanese software?
    thanks Lee
     
    lee, Sep 1, 2005
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. lee
    Replies:
    16
    Views:
    1,298
    Gollum
    May 4, 2005
  2. Ryan Norton
    Replies:
    3
    Views:
    799
  3. ComStat

    MS-7125 Version

    ComStat, Feb 4, 2007, in forum: MSI
    Replies:
    4
    Views:
    23,310
  4. Tmuldoon
    Replies:
    1
    Views:
    1,735
  5. Helpme!

    Help Me! Msi Ms-6704 Manual Needed!!!

    Helpme!, Aug 8, 2008, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    2,672
    Helpme!
    Aug 8, 2008
  6. jmlthr
    Replies:
    0
    Views:
    1,113
    jmlthr
    Aug 14, 2008
  7. zoizoi

    Satellite Pro A120-189 XP OS BIOS not showing

    zoizoi, Sep 16, 2008, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    546
    zoizoi
    Sep 16, 2008
  8. larry moe 'n curly
    Replies:
    0
    Views:
    1,334
    larry moe 'n curly
    Jan 23, 2010
Loading...