Re: AX4C Max onboard Lan

Discussion in 'AOpen' started by Bert N. Ernie, Jul 21, 2003.

  1. Mine does the same exact thing, I had to install a PCI NIC to get a reliable
    network connection. Based on my experiences so far, I'd have to say the
    AX4C is a total P.O.S.

    This is my first & last AOpen board.

    ".." <> wrote in message
    news:CycQa.4851$-ops.be...
    > Sometimes it happens that the network just shuts down on the AX4C Max with
    > onboard lan (broadcom gigabit).
    > When I reboot everything works just fine again.
    > Anyone else with this issue?
    > Latest drivers are installed for the Broadcom network adapter
    > System is winXP pro with service pack 1 and al updates installed
    >
    >
     
    Bert N. Ernie, Jul 21, 2003
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. tlviewer
    Replies:
    1
    Views:
    563
    Richard Hopkins
    Jan 29, 2005
  2. Jason
    Replies:
    0
    Views:
    1,299
    Jason
    Jun 23, 2003
  3. c
    Replies:
    0
    Views:
    1,207
  4. kbrooks78

    Re: AX4C Max onboard Lan

    kbrooks78, Jul 17, 2003, in forum: AOpen
    Replies:
    0
    Views:
    917
    kbrooks78
    Jul 17, 2003
  5. Mark Taylor

    AX4C Max - BIOS & RAID Controllers

    Mark Taylor, Jul 26, 2003, in forum: AOpen
    Replies:
    0
    Views:
    1,393
    Mark Taylor
    Jul 26, 2003
  6. djeepeg
    Replies:
    0
    Views:
    1,023
    djeepeg
    Jul 27, 2003
  7. djeepeg
    Replies:
    1
    Views:
    1,337
  8. finflash

    AX4C MAX 2 motherboard problems

    finflash, Oct 2, 2003, in forum: AOpen
    Replies:
    1
    Views:
    1,368
    meetoo
    Oct 11, 2003
Loading...