1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

SB Live in DOS

Discussion in 'Soundblaster Live' started by Bm, Jul 15, 2003.

  1. Bm

    Bm Guest

    Anytime I try to run something in DOS mode, I get no sound. I've checked
    the knowledge base, but it does not apply to me as I do not have a DOSDRV
    subfolder anywhere in ProgramFiles\Creative. I've tried reinstalling off
    the CD and downloading off the internet, but it never gives me that folder
    or the programs in it. I've also tried using generic Sound Blaster drivers
    in DOS. And anytime I try to run an autodetect it either fails, or locks my
    computer (depending on the program). This happens whether I'm running in a
    DOS shell or running straight DOS mode.
     
    Bm, Jul 15, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Bm

    Shep© Guest

    You can trick a lot of dos programs to run in windows using a shortcut
    to the dos executable.Make a shortcut/Right click/properties and set
    the options you want like,"Don't let windows detect MSdos programs".
    That any use?
     
    Shep©, Jul 15, 2003
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.