STRANGE PC MAINBOARD PROBLEM.

Discussion in 'Chaintech' started by Mikey, Feb 10, 2006.

  1. Mikey

    Mikey Guest

    All of a sudden my PC has been really doing something strange.

    It will hardly start up in the normal way.

    I turn on the PC and All that happens is that the Fans/HDD power up, and
    then I get one Flash of the lights on the K/B and then nothing. Just sits
    there with the fans going.

    I have removed all components and power cycled the beast, and have got it
    down to possibly the mainboard.

    I reflashed the Bios, but still the same problem.

    Reset CMOS.

    Now here is the STRANGE part. If I manage to get it to boot, It will boot
    every time after that PROVIDED I don't leave it off for more than a couple
    of hours.

    Then the same problem.

    Even stranger, While the power was on, but PC had failed to boot, I turned
    off the power at the socket, turned it back on, and then tried.

    Started up first time.

    Any Ideas?

    If not Is there a N.G that may help.

    Thanks

    Mikey
     
    Mikey, Feb 10, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Mikey

    Jim Hollis Guest

    try a new cmos battery!
     
    Jim Hollis, Feb 10, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Mikey

    Logan Guest

    Jim Hollis wrote:
    Try a new power supply-don't try the "wonderful" power supply checkers -
    they won't tell you anything
     
    Logan, Feb 14, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.