system broke

Discussion in 'Soyo' started by sligo, Mar 20, 2005.

  1. sligo

    sligo Guest

    Using XP pro and soyo dragon light.
    A few days ago the monitor showed blue and green vertical stripes. Power
    off/on brought it back to life and ran several days.
    Now the monitor is blank and no beeps but unit stays power on.
    power button on machine will not shut it down, must pof remotely.
    I guess perchance next step is a new video card.
    Any suggestions, help welcomed.
    Thank you,
    Seamus J.Wilson
     
    sligo, Mar 20, 2005
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Richard Rollins

    If it aint broke...... NF7-S v2.0

    Richard Rollins, Dec 23, 2003, in forum: Abit
    Replies:
    7
    Views:
    305
  2. studmeister
    Replies:
    5
    Views:
    482
    studmeister
    Jul 26, 2003
  3. Gary
    Replies:
    2
    Views:
    413
    Venom
    Nov 18, 2005
  4. Wilson
    Replies:
    13
    Views:
    799
  5. Replies:
    2
    Views:
    379
  6. Lucas Mathis
    Replies:
    5
    Views:
    665
    Phasor
    Jul 20, 2003
  7. Sligo
    Replies:
    4
    Views:
    342
    dave AKA vwdoc1
    Apr 16, 2004
  8. jason
    Replies:
    3
    Views:
    314
    Robert R Kircher, Jr.
    Sep 21, 2004
Loading...