1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

TV video problems with ATI all in wonder 128 pci card and ATI RAGE 128

Discussion in 'ATI' started by kaleemabid, Dec 13, 2005.

  1. kaleemabid

    kaleemabid Guest

    Hi:)

    I am having very strange problems with my graphic cards. I have dell
    240GX and it came with ATI rage 128 Ultra. I had All in wonder. Today
    I have decided to use it, so I installed it in this machine. When i
    booted up my machine the MMC stopped working. I went into the bios and
    changed the primary video controller from AGP to AUTO.
    Now MMC is running but I can not see the tv. I can hear the audio but
    there is no TV video just blank ( black) tv window.
    Anybody have any idea how to solve this problem.
    Thanks
     
    kaleemabid, Dec 13, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. kaleemabid

    raag Guest

    I totally forgot to mention that I am running Win XP Pro with sp2. One
    more thing if disable ATI Rage card in device manager then I am able to
    see the tv video.
     
    raag, Dec 13, 2005
    #2
    1. Advertisements



  3. The all-in-wonder card must be the primary or the tv will not work.
    If you can get to be the primary display you should be ok.

    If it still has problems then try uninstalling/reinstalling the ati software.
    NAKE SURE the DRIVER is WINDOWS STANDARD VGA before you install ATI software.

    hopefully helpfull :)

    --end
     
    Danny Greaves, Dec 15, 2005
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.