1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Using G450 eTV for Vidoe Output

Discussion in 'Matrox' started by Keith Anthony, Feb 12, 2004.

  1. Anyone:

    OK. I give up. I've had the board for a couple of years but only
    recently wanted to use it to export video. I wanted to make a VHS tape
    from some MPEG video clips I had captured. BUT, I get no video signal
    either from composite or S-video.

    Using Windows XP Pro.

    Is something misconfigured? Can someone step me through setting it up?
    Am I missing something easy here?

    ANy help is appreciated...

    Keith Anthony
     
    Keith Anthony, Feb 12, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Keith Anthony

    Linea Recta Guest

    Take care to also install the dual head driver. If I remember correctly from
    long ago, this is asked when you install the Matrox software. I entered Yes,
    althoug I never use the dual head function...

    I have it installed under Windows 2000SP4


    --
    regards,

    |\ /|
    | \/ |@rk
    \../
    \/os
     
    Linea Recta, Feb 13, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.