1. This forum section is a read-only archive which contains old newsgroup posts. If you wish to post a query, please do so in one of our main forum sections (here). This way you will get a faster, better response from the members on Motherboard Point.

Using NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 Pro (video issues)

Discussion in 'Nvidia' started by Bob & Joanne Vanderaegen, Nov 26, 2003.

  1. MSN Messenger 6.1 works great however the last two days all of my contacts
    show that they are online (blue/green icons) all of the time. I can
    communicate with those that are online but I can't tell if they are or not
    online. BrowserType : IE 6, ConnectionType : DSL

    Can anyone suggest how I can correct it, would you suggest that I remove one
    of the drivers from "Add/Remove":

    1) NVIDIA DISPLAY DRIVER
    2) NVIDIA WINDOWS 2000/XP DISPLAY DRIVERS

    please send reply by email.

    Thank you

    BVanderaegen
     
    Bob & Joanne Vanderaegen, Nov 26, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Bob & Joanne Vanderaegen

    Dark Avenger Guest

    Have you installed the "nvidia driver update" from microsoft update.
    In that case, install detonator again!
     
    Dark Avenger, Nov 26, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. Bob & Joanne Vanderaegen

    B Guest

    As the Dark Avenger has said simply reinstall your video drivers again and
    this should fix the problem.

    regards

    B
     
    B, Nov 26, 2003
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.