Another USB 2.0 problem

Discussion in 'Compaq' started by Cryptic1, Jun 24, 2010.

  1. Cryptic1

    Cryptic1

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have a Compaq SR1010z (PU166AV) which has 6 usb 2.0 ports.
    Every time I plug into one (iphone) I get the popup that says something like "You need to plug into a high speed port to get full speed with this device..." In the device mgr. none of the usb ports show up as "enhanced".
    I've uninstalled the stack and let windows reinstall them all, but still nothing. I've also looked for drivers, but can't find anything. Also disabled "legacy" in BIOS. Any suggestions?

    Thanks in advance,
    CJ
     
    Cryptic1, Jun 24, 2010
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Guest
    Replies:
    0
    Views:
    1,417
    Guest
    Apr 12, 2005
  2. daimonde
    Replies:
    0
    Views:
    1,038
    daimonde
    May 1, 2006
  3. Jeniffer

    Need advice on CPU power needs for a Intel Core 2 Duo E6600

    Jeniffer, Nov 19, 2006, in forum: Motherboard Purchase Recommendations
    Replies:
    0
    Views:
    553
    Jeniffer
    Nov 19, 2006
  4. fentual

    Core 2 duo e6600 not running how i like it.

    fentual, Jun 27, 2007, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    1
    Views:
    629
    fentual
    Jun 27, 2007
  5. ahfei

    Motherboard that can support 2 processors?

    ahfei, Jun 2, 2008, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    3
    Views:
    1,432
    richgardon9
    Jul 7, 2008
  6. whatsupdude2007

    custom computer, and i need usb 2.0, help?

    whatsupdude2007, Mar 22, 2009, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    756
    whatsupdude2007
    Mar 22, 2009
  7. whipersGhost

    2 speaker stereo not shown in audio Device

    whipersGhost, Aug 2, 2012, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    1,420
    whipersGhost
    Aug 2, 2012
  8. JackWatermelon
    Replies:
    1
    Views:
    245
    JackWatermelon
    Jan 26, 2017
Loading...