ASUS A88XM-A on-board video issue

Discussion in 'Asus' started by GalacticDad, Sep 15, 2016.

  1. GalacticDad

    GalacticDad

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    When I install a video card the video works fine (when the monitor is plugged into the VC), but I can't get any signal out of the on-board dvi port. How do I turn on this port? Thanks!
     
    GalacticDad, Sep 15, 2016
    #1
    1. Advertisements

  2. GalacticDad

    Bailey

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi.. I also have this problem
     
    Bailey, Dec 10, 2016
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Coolasblu
    Replies:
    6
    Views:
    540
    GTX_SlotCar
    Feb 23, 2004
  2. wm
    Replies:
    8
    Views:
    431
    patrickp
    Jun 19, 2004
  3. John Smith
    Replies:
    4
    Views:
    752
    Ghostrider
    Jan 6, 2007
  4. Edward
    Replies:
    2
    Views:
    1,073
    Bill Davidsen
    Apr 30, 2007
  5. bill
    Replies:
    4
    Views:
    1,285
  6. Bert Hyman
    Replies:
    0
    Views:
    1,006
    Bert Hyman
    Dec 29, 2010
  7. Bert Hyman
    Replies:
    0
    Views:
    1,225
    Bert Hyman
    Dec 29, 2010
  8. Frank Zimmer
    Replies:
    13
    Views:
    3,098
    Cydrome Leader
    Apr 26, 2011
Loading...