ITB HD Not Recognized

Discussion in 'Technical Support' started by SPNYC, Apr 2, 2009.

  1. SPNYC

    SPNYC

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have a Gateway 820 GM with a WD 250GB hard drive.
    I purchased a WD 1TB hard drive and once installed, the computer only recognizes 500GB. I have a feeling the bios is the problem. The current bios is SE91510J.15A.1291.2004.0813.1804. Gateway has an update - SE91510J.15A.2609. I don’t want to update the bios unless this will solve my problem. Any suggestions?

    Thanks in advance!
     
    SPNYC, Apr 2, 2009
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Jonathan Ganz
    Replies:
    4
    Views:
    508
    Visine
    Dec 18, 2003
  2. Seth Brundle
    Replies:
    2
    Views:
    630
    Seth Brundle
    Jul 30, 2004
  3. AMDCPUser

    IDE Devices Not Recognized

    AMDCPUser, Jun 13, 2005, in forum: Abit
    Replies:
    5
    Views:
    614
    0_Qed
    Jun 14, 2005
  4. dr
    Replies:
    5
    Views:
    647
    Bob Smith
    Sep 13, 2005
  5. billh
    Replies:
    2
    Views:
    519
  6. Chris
    Replies:
    1
    Views:
    320
  7. SPNYC

    ITB HD Not Recognized

    SPNYC, Apr 2, 2009, in forum: Abit
    Replies:
    0
    Views:
    1,158
    SPNYC
    Apr 2, 2009
  8. SPNYC

    ITB HD Not Recognized

    SPNYC, Apr 2, 2009, in forum: Gateway
    Replies:
    0
    Views:
    1,113
    SPNYC
    Apr 2, 2009
Loading...