k7som+ v. 7.5c: dead mobo or cpu or...?

Discussion in 'ECS' started by kostasfxrz, Mar 5, 2011.

  1. kostasfxrz

    kostasfxrz

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I am new in this forum and I have a problem with my m/b k7som+ 7.5c. When I press the pwr button everything seems ok, all fans are working properly and I also hear the HDD spinning sound. However there is no POST beep or anything else. The monitor exits the sleep mode (the light turns on but nothing appears on the screen). How can I detect the problem?

    Thanks!
     
    kostasfxrz, Mar 5, 2011
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. fama
    Replies:
    2
    Views:
    4,326
    Mike G
    Jul 5, 2003
  2. DW

    K7SOM+

    DW, Oct 22, 2003, in forum: ECS
    Replies:
    0
    Views:
    1,267
  3. Michael Vogt
    Replies:
    0
    Views:
    653
    Michael Vogt
    Nov 29, 2003
  4. Michael Vogt
    Replies:
    1
    Views:
    1,155
    Frank Husel
    Dec 1, 2003
  5. darryl

    k7som+ mobo drivers

    darryl, Feb 3, 2004, in forum: ECS
    Replies:
    5
    Views:
    1,237
  6. MBoyd00000
    Replies:
    2
    Views:
    924
    MBoyd00000
    Apr 28, 2004
  7. crispy

    dead dead dead

    crispy, Sep 9, 2003, in forum: Laptops
    Replies:
    2
    Views:
    789
    crispy
    Sep 10, 2003
  8. Karl-Hugo Weesberg

    Sun is DEAD DEAD DEAD !!!

    Karl-Hugo Weesberg, Oct 26, 2004, in forum: Sun Hardware
    Replies:
    5
    Views:
    736
    Jorgen Moquist
    Nov 3, 2004
Loading...