Motherboard MCP73PVT-PM 12v ATX Problem

Discussion in 'Packard Bell' started by Yuva, Oct 18, 2012.

  1. Yuva

    Yuva

    Joined:
    Oct 18, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi everyone,

    I have a Packardbell desktop, it has following specs.
    Processor: Intel Pentium Dual Core
    RAM: 8G DDR2 667
    Motherboard: MCP73PVT-PM

    The problem is that, when I connect the 12v ATX 4 pin cabel into its socket and power on the desktop, it turns off immediately. I remove the 12v ATX cable and power on, it turns on but there is no display on the monitor.

    I'm not sure the problem is with motherboard or the processor. Can anyone help with this problem.

    Thank you.
     
    Yuva, Oct 18, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. Yuva

    revotan

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Does your video card need a four pin cable from the power supply?
     
    revotan, Oct 31, 2012
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. TORN
    Replies:
    2
    Views:
    506
  2. Herbert Chan
    Replies:
    6
    Views:
    716
    Herbert Chan
    Aug 5, 2004
  3. wrreisen@yahoo.com
    Replies:
    1
    Views:
    616
  4. A.N.Other
    Replies:
    0
    Views:
    688
    A.N.Other
    Aug 24, 2003
  5. Ski
    Replies:
    0
    Views:
    549
  6. Oliver Gunnell
    Replies:
    0
    Views:
    688
    Oliver Gunnell
    Aug 25, 2003
  7. Roger Hamlett
    Replies:
    4
    Views:
    3,786
    Roger Hamlett
    Aug 26, 2003
  8. Paul
    Replies:
    1
    Views:
    2,491
    onadal
    Sep 2, 2010
Loading...