no sound device

Discussion in 'IBM' started by samfyf, Nov 3, 2009.

  1. samfyf

    samfyf

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i've recently formated my hard drive and installed windows xp pro on a
    thinkpad T61 type 7665 b68.
    i downloaded all the drivers from the ibm site, but i it seems my sound device is gone .
    i downloaded the drivers, and also 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller. but no device is registered in windows.
    help?
     
    samfyf, Nov 3, 2009
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Alora  Duncan
    Replies:
    1
    Views:
    1,608
    Yves Leclerc
    Feb 2, 2004
  2. paul123

    new video card showing no color

    paul123, Sep 27, 2006, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    855
    paul123
    Sep 27, 2006
  3. paul123

    new video card showing no color (6800xt)

    paul123, Oct 3, 2006, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    434
    paul123
    Oct 3, 2006
  4. Sollych

    Gigabyte Motherboard - No Signal

    Sollych, Jun 5, 2007, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    1,062
    Sollych
    Jun 5, 2007
  5. deep_blue

    Intel DP35DP Motherboard, No Sound/Audio

    deep_blue, Jun 28, 2008, in forum: Motherboard General Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    1,824
    deep_blue
    Jun 28, 2008
  6. Rainbowserpant
    Replies:
    0
    Views:
    619
    Rainbowserpant
    Oct 30, 2016
  7. pclaptop

    CQ57-489wm no video at bootup!

    pclaptop, Nov 28, 2016, in forum: Compaq
    Replies:
    0
    Views:
    381
    pclaptop
    Nov 28, 2016
  8. SignTech
    Replies:
    0
    Views:
    229
    SignTech
    Feb 21, 2017
Loading...