p5vd2 front panel audio, help please!

Discussion in 'Asus' started by rusty, Jun 10, 2007.

  1. rusty

    rusty

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hi,

    first i should say i'm new to all of this, today was the first time i have ever opened up a pc and tinkered.

    heres the problem, i was wiring in the cables for the front panel audio (mic in, phones out) on my P5VD2-MX- se, i have followed instructions found here:
    http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-015851.htm

    i followed the ac 97 instructions as that matched what it said on the front panel wires. now, i have connected it correctly, but the mic and phone ports ae not working. i have installed the realtek drivers again, but no use.

    i actually have a realtek hd audio card, its the one that came standard with this mother board. should i be doing smething in bios?

    i'm kind of lost now. any help will be greatly aappreciated.

    thanks
     
    Last edited: Jun 10, 2007
    rusty, Jun 10, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. rusty

    rusty

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    *bump*

    any ideas please?
     
    rusty, Jun 12, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.