SY-k7vme

Discussion in 'Soyo' started by Stbo1204l, Aug 8, 2009.

  1. Stbo1204l

    Stbo1204l

    Joined:
    Aug 8, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hamilton, Ohio
    My XP instalation is freezing up right after loading. Good RAM, Fans all running well, Jumper settings default. Replaced IDE wires with proven ones. no beep codes. I even tried switching the hard drive. ANY SUGGESTIONS ON WHAT THE PROBLEM MAY BE?
     
    Last edited: Aug 8, 2009
    Stbo1204l, Aug 8, 2009
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. dick

    Re: Micro soyo K7VME

    dick, Apr 1, 2004, in forum: Soyo
    Replies:
    0
    Views:
    576
  2. bebopper

    Re: Micro soyo K7VME

    bebopper, Jun 21, 2004, in forum: Soyo
    Replies:
    0
    Views:
    585
    bebopper
    Jun 21, 2004
  3. Matt
    Replies:
    22
    Views:
    3,375
    sumanta
    Sep 11, 2004
  4. Ken Stuart
    Replies:
    0
    Views:
    415
    Ken Stuart
    Jul 12, 2004
  5. john czarnuszewicz

    SY-K7VME AMI bios beep codes

    john czarnuszewicz, Jul 28, 2004, in forum: Soyo
    Replies:
    2
    Views:
    680
    Barton Brown
    Jul 29, 2004
  6. stanmc

    K7VME and Duron 1.0 Ghz

    stanmc, Aug 26, 2004, in forum: Soyo
    Replies:
    5
    Views:
    527
    stanmc
    Aug 27, 2004
  7. Barton Brown

    Soyo K7VME barebones will not POST

    Barton Brown, Oct 4, 2004, in forum: Soyo
    Replies:
    5
    Views:
    1,140
    Barton Brown
    Oct 7, 2004
  8. john czarnuszewicz
    Replies:
    8
    Views:
    1,030
    dave AKA vwdoc1
    Oct 14, 2004
Loading...